Më në fund Tetova bëhet me autobusë!

Në qytetin e Tetovës, sot u bë promovimi i 5 autobusëve për Transport publik. Vlera e autobusëve është afër 900 mijë euro. Kujtojmë që disa muaj më parë në qytetin e Tetovës u vendosën edhe nënstacionet në vlerën prej 1 milion e 500 mijë denarë.

Është me rrëndësi të përmendim se ky premtim iu është bërë qytetarëve të Tetovës dhe rrethinës me dekada. IKRE

592 thoughts on “Më në fund Tetova bëhet me autobusë!

Comments are closed.