Edhe një thirrës në Islam, iu kthye Zotit

Sot ka ndërruar jetë, ish imami i fshatit Sillare (Shkup), i njohur në rajon si Molla Hazbiu. Ishte nga ata thirrës që nuk lodhej së punuari në rrugën e Allahut, në fenë e Muhammedit alejhi selam.  Ai dallohej për nga puna që bënte me fëmijët, i përpiktë dhe i palodhëshëm

Në kohët më të vështira, në kohen e monizmit, ai arriti të nxjerrë gjashtë hafiza e qindra hatmelinjë, kur ishte në pyetje feja ai ishte ne gjendje te sakrifikojë edhe veten.

Allahu e mëshiroftë

409 thoughts on “Edhe një thirrës në Islam, iu kthye Zotit

Comments are closed.