Ora policore në Maqedoninë e Veriut në ditën e Fitër Bajramit, modeli kinez i demokracisë në ballkan!

SHKUP: Më shumë se kaq nuk pres nga një shtet i cili duket sikur është martuar me zonjën “demokraci” por vazhdon të tradhëtojë “gruan”, sa herë që i vjen rasti me dashnorën e vjetër nga Kremlini.

Çfarë mund të presim tjetër, në një shtet në të cilin strukturat e tij, nuk janë në gjendje të ndërtojnë klimë pozitive, për të ngritur në këmbë një objekt 500 vjeçarë, i shkatëruar nga huliganët në vitin 2001.

Këto vendime të dëshprojnë, pasi ekzistojnë me qindra modele tjera përmes të cilëve do ruhej shëndeti i njerrëzve dhe pozitiviteti që sjell një Festë siç është kjo e Bajrami.

/i.a./

Foto: Xhamia e Prilepit e djegur nga huliganët e qytetit në vitin 2001, në kohën e Luftës në vend.

394 thoughts on “Ora policore në Maqedoninë e Veriut në ditën e Fitër Bajramit, modeli kinez i demokracisë në ballkan!

Comments are closed.