“Komunikimi mes brezave”

Libri im me i ri

Një teme interesante per diskutum ne kohen e qendrimit te shtepi:”Komunikimi mes gjeneratave”, gjysh-nip, prind-femije si te komunikojne brezat ndermjet dy kulturave, ose ne eren e botes virtuale, kultures hibride dhe postmodernizmit” duke u sherbyer me shembujt e komunikimit mes brezave ne Kuran qe e trajtoj ne librin autorit tani me te njohur dr. Bashkim Ali.

 

 

366 thoughts on ““Komunikimi mes brezave”

Comments are closed.