Marketing: Siguria e veturës suaj në Zvicër ka një emër, “Autobiti” – Thun

Po afrohet sezona e Dimrit, ndërsa siguria e veturës suaj është e rrëndësishme për familjen tuaj dhe të tjerët në rrugë. Siguria e veturës suaj ka një emër:

“Autobiti” – Thun, aty do mund të:

  • Bëni servis veturën tuaj (servis të madh dhe të vogël, i të gjitha markave)
  • Të ndëroni pjesët e makinës suaj
  • Servis i gomave dhe të tjera.

Për informata dhe kontakte, vizitoni webfaqen:

www.autobiti.ch

 

367 thoughts on “Marketing: Siguria e veturës suaj në Zvicër ka një emër, “Autobiti” – Thun

Comments are closed.