USA: Arestohet dhe akuzohet për vrasje oficeri i policisë, Derek Chauvin

Ish oficeri i policisë Derek Chauvin, që u pa në video duke përdorur gjurin e tij për të ulur poshtë George Floyd, një i zi që vdiq më vonë, është arrestuar dhe akuzuar për vrasje, njoftuan autoritetet të Premten, në Minesota, shkruan gazeta New York Tims, përcjell IKRE.

Ndryshe kjo ngjarje ka bërê jehonë të madhe në mbarë Amerikën, ndërsa grupe njerëz janë ngritur në protesta, duke u përballur me policinë dhe duke djegur e shkatëruat dyqane e objekte private për tre netë reshtazi. Trazirat pritet të vazhdojnë edhe gjatë vikendit.

 

461 thoughts on “USA: Arestohet dhe akuzohet për vrasje oficeri i policisë, Derek Chauvin

Comments are closed.