Mësoni pse e quajti Muhammedin a.s. mirëbërës, profesori Edward nga Gjeneva

Edward Montet, profesor i gjuhëve orientale në Universitetin e Gjenevës, lidhur me figuren dhe personalitetin e profetit Muhammed s.a.v.s. thotë :“Reformat e Muhammedit, arritën përparim të pamatshëm, prandaj e rradhisin atë në mesin e mirëbërësve më të mëdhenjë të njerëzimit. Një reformë e tij, e ajo është ndalesa e vrasjes së foshnjës femër të posalindur, është e mjaftueshme që t`i siguroj emër të paharueshëm, në histori“ – thotë profesori, Edward Montet.

110 thoughts on “Mësoni pse e quajti Muhammedin a.s. mirëbërës, profesori Edward nga Gjeneva

Comments are closed.