Sot më befasoi një thirrje nga numri i mikut tim, i cili ka vdekur para 5 vitesh!

Ka pesë vite që ka ik nga kjo botë, shoku im i zemrës. Sot tek sa po pushoja në verandën time, më befasoi një thirrje nga numri i tij. E kapa telefonin dhe nga ana tjetër më përshendeti një zë fëmije. E kuptova menjëjherë, ishte Ahmedi djali i mikut tim, i cili tash i kishte mbushur 10 vjet.

Kërkoi nga unë ti blija një biçikletë!

E pyeta: Ahmed, e din ti se me cilin po bisedon?
Tha: Jo! Por te albumi i babit tim,  gjeta një fotografi dhe pas saj ishte shkruar numri yt dhe një fjali në të cilën thuhej: “Nëse keni nevojë për diç, e unë nuk jam pran jush, kërkoni këtë njeri”.

Këto fjalë të Ahmedit më mallëngjyen shumë dhe më bënë të ndihem mirë njëkohësisht, pasi miku im kishte i vjetër kishte besim tek unë.

 

147 thoughts on “Sot më befasoi një thirrje nga numri i mikut tim, i cili ka vdekur para 5 vitesh!

Comments are closed.